Accommodatie in Bilbao

Gastgezin

Onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen zullen je meteen verwelkomen en behandelen als een extra lid van de familie. Op deze manier zul je je gelijk thuis voelen. Gastgezinnen bieden je de perfecte kans om wat je in de lessen hebt geleerd te oefenen.

Het wonen bij een gastgezin maakt je verblijf een beetje makkelijker want je hoeft je geen zorgen te maken over het koken of de was. Alle linnen en handdoeken zijn inclusief bij de prijs.Gedeeld appartement

Dit is een geweldige optie als je meer van een onafhankelijke manier van leven houdt. Het is ook een perfecte manier om vrienden, van verschillende nationaliteiten, te maken en automatisch een aantal mensen van de school te kennen.

Je zult je eigen slaapkamer hebben en er zijn twee gedeelde badkamers, evenals een gemeenschappelijke keuken en woonkamer.

In je slaapkamer staat een bed, bureau, kledingkast en je zult dekens en lakens hebben, alles wat je nodig hebt om te studeren en te relaxen. Vergeet niet dat je sommige huishoudtaken zult moeten delen met je huisgenoten, hoewel het appartement één keer per week schoongemaakt wordt door een van onze schoonmakers.


Studentenresidentie

De studentenresidentie is gelegen op slechts 5 minuten van de school, midden in het centrum van Bilbao. Ontworpen voor ultieme onafhankelijkheid. Hier zul je je eigen kamer hebben, met een bureau en kledingkast en ook je eigen badkamer en keukentje met magnetron, kookplaat, koelkast en gootsteen.

powered by: olecourses.com © 2017
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren op olecourses.com Accepteren Meer informatie