Spaanse School in Cadiz

De school

De school is opgericht in Cádiz in 1989, en heft een Certificaat ontvangen voor de kwaliteit van het lesgeven van Spaans als vreemde taal (C.E.E.L.E.), verleend door de Universiteit van Alcala de Henares, die de kwaliteit van lesgeven in onze school garandeert. Ook worden we sinds juli 2003 herkend door het Cervantes Institute.

Hun methode combineert de normale manier van grammatica studeren met debatten, rollenspellen, praktische lessen etc. De lessen worden vanaf het begin helemaal in het Spaans gegeven, dit zorgt niet alleen voor het sneller oppakken van de Spaanse taal, maar ook voor meer plezier in de klas. Als de student de cursus beëindigt krijgt hij of zij een certificaat van bijwoning. Hierop staat de duur van de cursus, het niveau van de cursus etc. Om deze certificaat te kunnen bemachtigen moet je minimaal 80% van de lessen aanwezig zijn. Een aanvulling op de cursus en hulp aan de student om meer van Cádiz, Andalusië en de Spaanse cultuur te ontdekken is het aanbieden van verschillende activiteiten. Op de eerste dag van de cursus krijgen de studenten een programma met activiteiten voor 2 weken. De school heeft de beschikking over computer met gratis internet voor de studenten. Elke student kan 2 keer per week een computer reserveren voor 30 minuten.


Spaanse school in Cádiz
powered by: olecourses.com © 2018
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren op olecourses.com Accepteren Meer informatie