Ibiza


Ibiza is een prettig en warm eiland, waar glimlachen, licht, creatieve inspiratie, en eeuwenoude tradities naast elkaar bestaan en waar je ook de geschiedenis achter de muren van Dalt Villa ervaart, in de verdedigingstorens en in elk van haar witgekalkte kerken.

De Stad

De kunstenaars kwamen er als eerst om Ibiza vast te leggen op het doek. Vervolgens doken de hippies op. Later kwam de dans menigte, die vervingen de vrede en liefde met een progressieve house muziek. Maar, het lijkt erop dat Ibiza volwassen is geworden. Maar zeker is dat iedere clubganger je zult verzekeren dat San Antonio en de stad Ibiza nog steeds ¨the place to be¨is. In termen van waar naar toe te gaan, plaatsen zoals Puerto San Miguel en Portinatx heb de ansichtkaart factor - met zijn groene en turkooizen hellingen. De plaatsen zijn ook vrij rustig. Een paar levendige bars zijn verspreid over de plaats, maar over het algemeen is de sfeer hier net zo slaperig als een Spaanse siësta. De slimme Santa Eulalia maakt dit wat goed, met een restaurant scène zo indrukwekkend als het strand waar het opuit kijkt. En de volgende op de ladder is Playa d'en Bossa. Clubbers paradijs, een familie favoriet – deze behandelt de lastige vakantie scene als een pro.

Als u wilt zien hoe de oorspronkelijke Ibiza hippie markten waren, heb je twee keuzes. Leen Dr Who´s Tardis of ga naar Es Cana op een woensdag. Het laatstgenoemde is natuurlijk het meest haalbaar, je kunt teruggaan naar de jaren zestig zonder de hulp van een magisch telefooncel. Deze meest koppige markt weigert met de tijd mee te gaan - vrijwel alles wat te koop is, is hetzelfde als wat het vier decennia geleden zou zijn.

Vergeet New York. Vergeet Londen. Vergeet Rio. Deze plaats heeft het beste nachtleven van de wereld. Vandaag is Ibiza nog steeds de plaats om DJ's te horen op de beste geluidssystemen. Naar Space stromen clubgangers uit alle hoeken van de wereld om mee te gaan in de waanzin, voornamelijk voor het openen en sluiten partijen. Het terras met de zonsondergang is beroemd voor dagenlange genotzucht - dat en het feit dat het onder de vliegroute van de luchthaven ligt. Zelfs met een paar 747s een paar meter erboven, het geluid van de PA is nog steeds in staat het gebrul van een straalmotor te overstemmen. Net zo indrukwekkend is het Spaanse instituut, Pacha. Met een hoop verschillende zones en bars. Het is een echt samenraapsel van allerlei culturen en geluiden. Hoewel het een enorme capaciteit heeft voor meer dan 3.000 clubgangers, is zij op de een of andere manier in staat een knus gevoel te behouden. Natuurlijk kun je niet over het nachtleven praten zonder de beruchte Privilege te noemen, de grootste club ter wereld.


Ibiza

powered by: olecourses.com © 2017
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren op olecourses.com Accepteren Meer informatie