Accommodatie in Ibiza


Het is belangrijk voor ons in welke accommodatie je verblijft. Daarom bieden wij je onze uitgebreide netwerk van accommodaties in Ibiza. We hebben veel accommodatie in het centrum van de stad op slechts een paar minuten loopafstand van de school, vlakbij het strand of ook in het platteland. Wij bieden 4 verschillende type accommodatie: gastgezinnen, gedeelde appartementen, privéappartementen en hostels of hotels.


Gastgezinnen

Onze school selecteert zorgvuldig de gastgezinnen. Dit type accommodatie geeft u de kans om een gedetailleerd inzicht in de Spaanse manier van leven te krijgen. Hier ervaart u uit eerste hand de Spaanse levensstijl. Al onze gastgezinnen liggen op loopafstand (1-15 minuten) van de school.


Gedeelde appartementen

Gedeelde appartementen geven u een hoge mate van onafhankelijkheid. De appartementen variëren in grootte en de huisgenoten kunnen zowel andere studenten of andere bezoekers van Ibiza zijn. Je hebt tussen 1 en 5 huisgenoten en je kunt kiezen tussen een- en tweepersoonskamers. U kunt geen maaltijden reserveren, maar je zult toegang tot een volledig uitgeruste keuken hebben. Voor het wonen in een gedeeld appartement heb je een goed gevoel voor verantwoordelijkheid nodig, om goed samen te leven met andere mensen, vooral in een internationale omgeving. Daarom, bijvoorbeeld, is het strikt verboden om feestjes te organiseren in een gedeeld appartement. Om een kamer in een gedeeld appartement te reserveren, zul je een borgsom van €150 moeten betalen. Het zal aan je worden geretourneerd aan het einde van je verblijf, indien er geen schade plaatsvinden en de sleutel op tijd wordt teruggestuurd.


powered by: olecourses.com © 2017
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren op olecourses.com Accepteren Meer informatie