Onze Spaanse School in Las Palmas

De school is gespecialiseerd in het lesgeven van de Spaanse taal aan buitenlandse studenten sinds 1964. Sindsdien hebben vele duizenden studenten lessen gevolgd en is er een goede reputatie opgebouwd. De docenten zijn hoogopgeleid en hebben veel ervaring. De school heft 2 gebouwen dicht bij elkaar, slechts op een kleine afstand van het strand (Canteras stand). In één van de gebouwen is de school en cafetaria gevestigd, in de andere de residentie.

Het schoolgebouw heeft 2 verdiepingen met een mooi Canarische binnentuin die gebruikt wordt als lounge om een paar kantoren met lokalen te verbinden, als docentenkamer, computer lokaal een bibliotheek en keuken/cafetaria met terras waar de studenten kunnen uitrusten. Elk klaslokaal is uitgerust met video en audio apparatuur en een diaprojector. Bovendien krijgen studenten naast de lessen ook ontbijt en lunch op lesdagen. Op feestdagen en vakantiedagen en zaterdagen en zondagen krijgen studenten diner in plaats van lunch. De kok maakt Canarische en Spaanse gerechten, maar speciale verzoeken van studenten worden ook overwogen. Er zijn ook dieet en vegetarische menu’s.

powered by: olecourses.com © 2017
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren op olecourses.com Accepteren Meer informatie