Mallorca

Palma is een culturele en toegankelijke stad, waar alles binnen handbereik ligt. Omringd door de zee en de diversiteit aan culturen van de bewoners die het eiland door de jaren heen bewonen. Palma moedigt je aan om de vele gebouwen en monumenten te ontdekken, die de verschillende esthetische trends benadrukken, die door de eeuwen heen hebben plaatsgevonden. De gebouwen en monumenten zijn gelegen in meer dan 700 straten in het historische centrum. Hier vindt u de nalatenschappen die de dorpen hebben achtergelaten. Een stad, met haar magische licht en warmte, die de mensen aanmoedigt om hun creativiteit te ontdekken, en zo ook al vele kunstenaars hebben geïnspireerd.


De stad

Hoewel het de grootste stad van de Balearen is, behoud Palma een elegantie die haar bezoekers betovert. Het is gelegen rond een hoefijzervormige baai waar zich ook de kosmopolitische poort bevindt, en waar de haven vol ligt met grote luxe jachten en cruiseschepen. Je kan alles vinden in Palma, van Moorse ruïnes tot een hoeveelheid aan winkels. Onder de historische bezienswaardigheden bevinden zich het Bellver kasteel, gebouwd in de 14e eeuw, en de beroemde gotische kathedraal, de tweede in de wereld op dit gebied. De imposante gotische kathedraal bevindt zich in de oude stad en heeft uitzicht op de haven. Als u op zoek bent naar levendige stranden met een levendige sfeer en veel entertainment in de avond, ga dan naar Magalluf en Palma Nova. De zand-en kiezelstranden van Palma Nova zijn goed onderhouden en bieden vele watersport activiteiten en tientallen winkels, bars en restaurants. Magalluf en Palma Nova hebben allebei een goede infrastructuur, wat ideaal is voor het verkennen van het omringende gebied in Marineland, maar als je in de stad wilt blijven en wilt feesten tot in de vroege uurtjes, Magalluf is de hoofdstad van het festivaleiland Mallorca. Bovendien, is Palma een gemakkelijk bereikbare stad, omdat alles dichtbij is. Het is een levendige stad, die voortdurend in ontwikkeling is.


powered by: olecourses.com © 2017
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren op olecourses.com Accepteren Meer informatie