NERJA

Nerja is gelegen aan de Costa del Sol, 50 minuten van Malaga. Het is een dorpje met ongeveer 20.000 inwoners waar een typische Andalusische sfeer hang.

Omgeven door bergen en met schitterende stranden, de stad heeft een klimaat met een gemiddelde temperatuur van ongeveer 20ºC. Agricultuur, vissen en toerisme zijn de belangrijkste inkomstenbronnen.

De geschiedenis gaat terug tot de steentijd. De originele naam stamt af van de Arabieren: NARIXA (dat lente in overvloed betekent). De mensen zijn erg open en vriendelijk en hebbe vele traditie zoals karnaval, de Heilige Week, de feesten en de dag van de beschermheiligen en met de grote steden naast de deur (zoals Malaga, Granada en Sevilla) maken Nerja de ideale plaats om onze taal en cultuur te studeren.


Nerja

Nerja's prehistorische grotten en kleine witte dorpjes in de omgeving zijn zeker ene bezoekje waard voor hun culturele interesse en individuele charme. In dit Middellandse zee dorpje kun je verschillende type sporten beoefenen zoals watersporten, zwemmen, paardrijden en bergbeklimmen, deze activiteiten kunnen allemaal naast onze intensieve cursussen georganiseerd worden. Je kunt ook het meeste uit je vrije tijd maken door het bezoeken van de locale cafés en restaurants die typische regionale gerechten serveren, maar ook de traditionele kunst zoals bijvoorbeeld Flamenco. Nerja heeft kwaliteitsservice en catering faciliteiten en heeft een uitstekende sfeer voor degene die hier komen studeren.

powered by: olecourses.com © 2017
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren op olecourses.com Accepteren Meer informatie