DE SCHOOL


De School in Nerja is gevestigd in het centrum van het dorp, in een traditioneel Andalusisch huis met een grote tropische tuin. Het is slechts een paar minuten lopen van de schitterende stranden en in de naaste omgeving vind je ook alle mogelijke accommodatie en winkels.

Onze faciliteiten bestaan uit 12 in door en out door klaslokalen (de tuin is een schitterende plek om lessen te hebben) die allemaal zijn volledig zijn uitgerust, tevens beschikken we over een boekenwinkel en een cafetaria.

Bovendien is de school maar 3 minuten verwijderd van haar eigen Residentie waar studenten tegen een extra vergoeding kunnen verblijven in een accommodatie met alle modern faciliteiten. Studenten kunnen ook gebruik maken van andere services zoals de bibliotheek, internet en cafetaria.

Onze docenten zijn afgestudeerd met een diploma in de Spaanse taal en zij zijn gespecialiseerd in de verschillende cursussen die wij bieden, gecoördineerd en enthousiast.


Spaanse School in Nerja

Klaar om te zorgen voor jouw ultieme ervaring en jou cursus zo effectief mogelijk te maken.

De cursussen die wij geven hebben als doen te behoeftes van de studenten te bevredigen in alle facetten van Spaanse taal en specifiekere facetten zoals Spaans voor administratie,handel, zaken doen, toerisme, Spaanse geschiedenis en cultuur, literatuur, Spaanse les methoden en officiële examens.

Om de taal te leren aan studenten combineren we professionele ervaring met de meest up-to-date methoden en technieken (audio, video, projector, andere nieuwe technologieën en internet), veel aandacht gaat uit naar het hedendaagse Spaans (door gebruik te maken van kranten, tijdschriften, boeken, foto’s en andere nieuwe materialen).

De school is opgericht in 1980 door de huidige directeuren en is lid van verschillende professionele instanties die de kwaliteit van de cursussen en services waarborgt.


powered by: olecourses.com © 2018
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren op olecourses.com Accepteren Meer informatie