Santander


Zoek je een stedelijke atmosfeer, mooie natuur en een blauwe oceaan? Dan ben je opzoek naar Santander. Studeer Spaans in deze schitterende stad met een onverwoestbaar landschap en prachtige zee. Spaans leren in deze moderne stad zal voor een onvergetelijke herinnering zorgen.

De Stad

Santander is de hoofdstad van de autonome regio Cantabrian, gelegen aan de noordkust van Spanje, tussen de Asturi en de Basken.

De natuurlijke en klimaat factoren delen veel gelijkenissen met de twee aangelegen regio’s. Er heerst een gematigd klimaat dat zorgt voor aangename zomers en zachte winters. De natuur is nadrukkelijk aanwezig dankzij de prachtige zee en bergen. Tevens hebben de stranden een sterke aantrekkingskracht, je hebt ere en schitterend uitzicht en je kunt er goed surfen.

Santander is romaans van origine, maar is gedurende alle eeuwen actief. In de middeleeuwen was de haven zeer belangrijk en in de 19e eeuw was het een populaire vakantie bestemming voor de Spaanse koningen en andere elites. Uit deze tijd stamt dan ook het Koninklijke paleis Palacio de la Magdelena, dat nu behoort tot één van de interessantste gebouwen van Santander.

powered by: olecourses.com © 2017
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren op olecourses.com Accepteren Meer informatie