Cursussen Spaans in Tenerife

Accommodatie in Tenerife

Gastgezin

Je woont bij een gastgezin, dit maakt het mogelijk om non-stop Spaans te oefenen in algemene situatie. Behalve dit heb je de kans om deel te nemen in de cultuur en activiteiten van de activiteiten. Onze gastgezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd en liggen in de directe omgeving van de school dus het is makkelijk bereikbaar per voet.


Gedeelde flat

Je komt te wonen in een nette en volledig gemeubileerd appartement die je deelt met andere studenten van de FU International Academy Tenerife. Het appartement is gelegen op een top locatie op slechts een paar minuten van het centrum van Puerto de la Cruz waarveel cafés, restaurants en winkel centra zijn. Ook het “Playa Jardín” strand is erg dicht bij. Dit zwarte zand strand is ongeveer één kilometer lang en perfect om te zonnebaden, te zwemmen of gewoon een wandeling te maken. De talenschool is ongeveer 10-20 minuten lopen verwijderd, afhankelijk van de exacte locatie van het appartement.

powered by: olecourses.com © 2018
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren op olecourses.com Accepteren Meer informatie