Accommodatie in Toledo

Gastgezinnen

Wij bieden deze optie aan aan al onze studenten die ook hun kennis van de Spaanse taal buiten school willen beoefenen. Onze school heeft een netwerk van zorgvuldig geselecteerde gezinnen die zeer gastvrij en meegaand zijn. In alle gevallen zijn deze woningen onder rechtstreeks toezicht van de school. De woningen hebben een gunstige ligging ten opzichte van de stad en de school. Bovendien staan deze gastgezinnen onder strenge controles, zodat zij zo optimaal mogelijk aan de wensen van de student kunnen voldoen.

Omschrijving: ingerichte eenpersoonskamer, met een eenpersoonsbed of twee bedden, een bureau en een kledingkast. Gedeelde of prive badkamer (zoals thuis).

Diensten: Halfpension (ontbijt en avondmaaltijd) ,wasserette: ten minste eenmaal per week. Internet, met kabel of draadloos. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.


Gedeeld appartement

Onze school biedt ook deze optie aan, wat gezien wordt als een grote kans voor studenten. Het is de perfecte keuze als je tijdens je verblijf in Toledo graag met andere mensen uit het buitenland wilt wonen. Dit is ook de beste optie als je vrijheid en totale onafhankelijkheid wilt.

Omschrijving: eenpersoonskamer, ingericht met een eenpersoonsbed of twee bedden, een bureau en een kledingkast. Badkamer gedeeld of prive (zoals thuis).

powered by: olecourses.com © 2017
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren op olecourses.com Accepteren Meer informatie