La Herradura

Houd je van mooie natuur met zee en Bergen? Wil je jouw Spaans verbeteren in een plaats waar je geen last hebt van toeristen? Waar je de kans krijgt om met lokale inwoners te praten? Kom dan naar onze Spaanse school in La Herradura! Dit Andalusische dorp zal je verbazen met haar pittoreske bezichtigheden, witte huizen en vriendelijke sfeer. Als je ook van windsurfen houdt, wacht dan niet langer en kom naar La Herradura!

De Stad

La Herradura is een rustig en klein dorp, gelegen in een schitterende baai tussen 2 bergen, Punta de la Mona en Cerro Gordo. Een tijd geleden was het een vissersdorpje, maar vandaag de dag is het gegroeid en wordt het steeds meer een dichtbevolkt gebied dat aantrekkelijk is voor toeristen. Het lange strand biedt vele faciliteiten zoals watersporten maar ook golf, tennis, en bergsporten, gedurende het hele jaar. De rijke zeebodem heeft van La Herradura de perfecte plaats gemaakt om te duiken. La Herradura heeft ook vele “Chiringuitos” ( typische strand restaurants) waar je de gastronomische specialiteiten kan proeven. Het oude gedeelte met witte huizen en smalle straten die versierd zijn met bloemen maken van La Herradura een typisch Andalusische dorp die beroemd zijn over de hele wereld. Bovendien staat de kalender boordevol met festiviteiten gedurende het hele jaar. La Herradura heeft een subtropisch klimaat met 320 zonnige dagen en maar 20 regenachtige dagen per jaar.

Stad review

Voordelen:

La Herradura is een schitterende stad met een typisch Andalusische karakter.
Men zegt dat het in La Herradura makkelijk is om te integreren met de lokale bevolking.
Gemiddeld zijn er 320 zonnige dagen en maar 20 regenachtige dagen per jaar.
Schitterende natuur met stranden en Bergen.


Nadelen:

Het Spaans in hier verschilt van het Kastilliaans Spaans. Het Andalusische dialect van het Europese Spaans wordt in Andalusië gesproken. Dit maakt het moeilijker te verstaan voor buitenlanders of een student die Spaans studeert. Natuurlijk kun je het ook als een voordeel beschouwen want als je de mensen in Cádiz kunt verstaan kun je iedereen op het schiereiland verstaan.
Bovendien kan het zijn dat je door het schitterende strand veel lessen mist!


Hoe te komen in La Herradura

De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is in Malaga. Je vindt informatie over de buslijn van Malaga naar La Herradura op de volgende website: http://www.alsinagraells.es. De reis duurt ongeveer 1,5 uur en een ticket kost iets meer dan 5 euro. Houdt er rekening mee dat de laatste bus van Malaga om 19:30 vertrekt. La Herradura ligt ongeveer 80km van Malaga, dus een taxi zou een andere optie kunnen zijn.

powered by: olecourses.com © 2017
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren op olecourses.com Accepteren Meer informatie